[INTERACTIU] Visit/BCN/Live

Prototip interactiu creat en 24h durant la sessió Popathon Barcelona 2016 per un grup de 5 persones (cineastes, periodistes, programadors i dissenyadors) que no es coneixien entre elles i entre els quals hi era jo. Vol simular l’experiència diferencial entre viure i visitar Barcelona, recorrent els mateixos carrers com a resident i com a turista.

 

home1

LA NARRACIÓ D’HISTÒRIES EN L’ERA DE LA WEB 

Convidem a cineastes, periodistes, programadors i dissenyadors a explorar els límits de la narració digital a través dels recursos de la web. Durant 24 hores de treball en equip i d’intercanvi d’idees aconseguiràs crear projectes de codi obert i prototips de les teves narracions web.


Per què?

La narració d’històries forma part de nosaltres des de l’inici de la humanitat. Al llarg del temps la manera d’explicar històries ha anat canviant a mesura que evolucionaven els mitjans d’expressió. La capacitat de la web de generar històries interactives, dinàmiques i participatives permet crear experiències immersives al seu voltant. Tot i ser un moment fascinant, creiem que la narrativa web encara està en desenvolupament i volem contribuir a la seva evolució en un procés de treball experimental.


 Com?

Durant el cap de setmana els equips no lluiten entre ells sinó que competeixen contra el rellotge. En la fase inicial de la competició els equips comparteixen idees per ajudar-se mútuament a superar els reptes del procés creatiu. Animem als participants a portar idees embrionàries i propostes en fase de producció. Al final del procés es presenten tots els prototips en una demo en directe i tots els codis font dels projectes es publicaran en codi obert per impulsar els estudis, col·laboracions i desenvolupaments posteriors a l’esdeveniment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: