[VÍDEO] La veu de la PAH torna a casa els diputats de Sant Gervasi

(Aquesta crònica audiovisual és una col·laboració pel blog BCN desnonaments)

 

Plaça Kennedy, 11 de matí. Aquest cop és divendres. La Plataforma d’Afectats per la Hipotèca torna al barri de Sant Gervasi, la zona alta de Barcelona, per acabar la ruta que dimecres es va haver d’aplaçar per culpa de la pluja.
Portar la veu dels afectats a les cases dels diputats és l’objectiu principal de l’escrache: “Si els diputats no vénen a la PAH, la PAH va als diputats”. Baixant pel carrer Balmes els afectats tornen a passar per davant de casa de la diputada Ma Ángeles Esteller, a qui ja li van deixar els missatges dimecres. Avui tampoc la troben perquè està al Ple de l’Ajuntament, on també té càrrec de regidora. “Com pot ser que una feina que suposa estar tres dies a la setmana a Madrid es pugui combinar amb fer bé la feina de regidora de Barcelona”, es pregunten escandalitzats els afectats.

pah

Els membres de la PAH convocats a la plaça Kennedy

Com que avui el sol acompanya poden arribar a casa dels altres dos diputats que també viuen en aquesta àrea. Primer, ni més ni menys que Jorge Fernández Diaz, que a més de ser diputat al Congrés també és ministre de l’Interior, és a dir, “el responsable de posar els recursos i la violència que monopolitza l’Estat al servei dels especuladors enlloc de per a protegir els drets fonamentals de la gent”, manifesta Ada Colau. Després s’arriba a la casa de l’últim diputat visitat avui: Jorge Moragas, cap del gabinet de premsa del govern espanyol i considerat la mà dreta de Mariano Rajoy.
L’altra acció destacada de la jornada, no per això menys important, és donar a conèixer el problema als veïns dels diputats. Aquesta tasca no s’havia pogut realitzar dimecres a causa de la pluja. “Però tot això dels desnonaments no s’ha acabat ja?”, pregunta un veí. Cal informar al barri i als seus comerços perquè siguin ells també els qui demanin als diputats que votin a favor de la ILP, ens expliquen els afectats.

Deixa un comentari